You are currently viewing Mali kvadrati u velikom stilu

Mali kvadrati u velikom stilu

Uređenje malih prostora može biti pravi izazov. Nije lako uklopiti sve potrebne elemente i detalje, a da pritom mali prostor postane funkcionalan i dobro osmišljen. 

Predstavljamo vam sobu od svega 6,5m2 u kojoj smo se potrudili da jednoj mladoj dami napravimo dobro dizajniran prostor koji koristi za spavanje, učenje i druženje. 


Prostor smo vizuelno proširili koristeći belu boju za boje zidova i nameštaja, a posebnu dubinu prostora je otvorila fototapeta velikog grada nežnih tonova. 


Nameštaj je izrađen po meri projektovan da zadovolji sve potrebe: prostrani plakar za smeštanje garderobe, veliki radni sto za učenje i fiokar za odlaganje knjiga i pribora (koji je predviđen i za sedenje).
Posebnoj uštedi prostora je doprineo i zidni krevet, čijim se podizanjem preko dana dobija dva kvadrata slobodnog mesta. Krevet se podiže i spušta jednostavno i bezbedno tako da njime lako mogu rukovati i deca. Za ovu priliku, krevet je pravljen za dimenziju dušeka 90 x 200, a može se izraditi i za bilo koju drugu dimenziju.


Na zidovima se našlo mesta i za police za knjige i igračke, kao i ogledalo s rasvetom.
Dopalo vam se? Napišite komentar!